Ulko-Tammion retki

Kymenlaakson Lintutieteellinen Yhdistys järjestää arktikaretken Ulko-Tammioon lauantaina 29.5.2021. Edellisistä vuosista poiketen lähtöpaikka on Kotkan Sapokasta (Sapokankatu, Kotka)  klo 5.00 ja paluu samaan paikkaan klo 14.00. Ulko-Tammiossa on nuotiokatos, jossa mahdollisuus makkaranpaistoon ja laivalla on myytävänä kahvia, voileipiä ym. 

Poikkeuksellisista olosuhteista johtuen varaudumme oleskelemaan aluksella väljästi (tämän hetken suositusten mukaisesti maksimi osallistujamäärä 60 hlöä), joten retkelle pääsee mukaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Tästä syystä on tärkeää, että ilmoitat mahdollisimman aikaisin myös mikäli et pääsekkään osallistumaan, niin voimme antaa paikkasi seuraavana jonossa olevalle. Suosittelemme maskin käyttöä aluksella. Koronan suhteen noudatetaan voimassaolevia viranomaismääräyksiä ja -suosituksia. Mikäli tautitilanne Kymenlaaksossa pahenee, saatamme joutua perumaan retken. 

Matkan hinta 30 € aikuinen - KyLYn aikuisjäsenille 10 € alennus, joten muista mainita jäsenyytesi ilmoitautuessasi - ja 10 € lapset sekä opiskelijat. Maksu laivalla käteisellä. Maksu etukäteen yhdistyksen tilille: FI48 5172 0220 1396 13.  

Ilmoittautumisia otetaan vastaan mieluiten sähköpostilla joni.rasanen1(at)gmail.com (p. 040 844 2291) 

Retkelle ovat tervetulleita kaikki linnuista kiinnostuneet, joten voit mainostaa retkeä myös yhdistykseen kuulumattomille ystävillesi. Tervetuloa matkaan!

Ulko-Tammio kuuluu Itäsen Suomenlahden kansallispuistoon. Lisätietoja alueesta löytyy Metsähallituksen sivuilta https://www.luontoon.fi/itainensuomenlahti. Ulko-Tammion sotahistoriasta on niin ikään koottu tietoja Metsähallituksen sivuille https://www.luontoon.fi/ulko-tammio.


Lisätietoja ja ilmoittautumiset  
Joni Räsänen  
joni.rasanen1(at)gmail.com